Dramalessen - Superhelden

Voor wie?
Organisaties met groepen kinderen in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar, bijvoorbeeld basisscholen, brede scholen, kinderopvangcentra en educatieve diensten.

Doel en Resultaat
Vooral sociale en communicatieve vaardigheden zijn verhoogd. Het voorstellingsvermogen, de bewegingsexpressie en de fantasie is meer ontwikkeld en het inzicht in gedrag, kwaliteiten en beperkingen is toegenomen.

Aanpak en Werkvormen
Tijdens een serie dramalessen of een workshop toneelspelen kruipen de kinderen in de huid van hun superhelden, zoals Mega Mindy, Batman, Spiderman, Superman, Catwoman en Suske & Wiske. Binnen het thema ‘Superhelden’, worden spelenderwijs onderwerpen verkend, onderzocht en in een context geplaatst. Indien gewenst wordt de workshop of cursus afgesloten met een super krachtige presentatie. De werkvorm wordt afgestemd op de leeftijd en het kennis- en vaardigheidsniveau van de groep.

Programma
Op basis van de leeftijd, het kennis- en vaardigheidsniveau en de duur wordt in overleg een programma samengesteld.

Duur en Locatie
Elke workshop/les duurt ten minste 1,5 uur en kan zowel in onze trainingsruimte als op een externe locatie worden gegeven.

Tarieven
ca. €69,- incl. BTW per uur.

Alle prijzen zijn exclusief eventuele toeslagen, huurkosten, reiskosten en verblijfskosten. De vorm, inhoud en prijzen gelden onder voorbehoud van typefouten of nog niet op deze site doorgevoerde wijzigingen.
Acteerstudio Kids
Lesblok 1 (14 lessen)
11 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio Junior
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio (jong) volwassenen
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen