Dramalessen - Documentaire Maken

Voor wie?
Organisaties met groepen jongeren in de leeftijd van 10-18 jaar, zoals educatieve diensten en scholen (bovenbouw basisschool en voortgezet onderwijs).

Doel en Resultaat
Indien gewenst voor elke deelnemer een DVD met daarop de door hen zelf gemaakte documentaire. Naast een verhoogde kennis over het onderwerp zijn de sociale en communicatieve vaardigheden, voornamelijk m.b.t. overdracht, toegenomen.

Aanpak en Werkvormen
Onder begeleiding wordt een documentaire gemaakt over een vooraf gekozen onderwerp. Door af te wijken van de gebruikelijke vormen, zoals een spreekbeurt, moeten de deelnemers hun creativiteit aanspreken en worden zij gedwongen intensief met het onderwerp bezig te zijn.

Programma
Op basis van de leeftijd, het kennis- en vaardigheidsniveau en de duur wordt in overleg een programma samengesteld, maar bestaat ten minste uit de ‘dos and don’ts’ en het maken van een format en een storyboard.

Duur en Locatie
Elke workshop/les duurt ten minste 1,5 uur. De totale duur en locatie zal in overleg worden bepaald.

Tarieven
ca. €69,- incl. BTW p.u. en optioneel €12,50 incl. BTW per DVD

Alle prijzen zijn exclusief eventuele toeslagen, huurkosten, reiskosten en verblijfskosten. De vorm, inhoud en prijzen gelden onder voorbehoud van typefouten of nog niet op deze site doorgevoerde wijzigingen.
Jij Kan Het Ook!
Inspiratieboek met CD
Lesgeven is gruwelijk eng!
Inspiratie leerkrachten kinderboekenweek
Musicaldagen in Nieuwerkerk
18 groepen dansen, zingen en spelen
Masterclass "Jij kan het ook!"
Inspiratie voor dramalessen
14 mei 2018
Zevenhuizen en Amsterdam
Acteerstudio Kids
Lesblok 1 (14 lessen)
11 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio Junior
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen