Dramalessen - Hooggeëerd Publiek

Voor wie?
Organisaties met groepen kinderen in de leeftijd van 4-10 jaar, zoals kinderopvangcentra, educatieve diensten, basisscholen en brede scholen.

Doel en Resultaat
Vooral sociale en communicatieve vaardigheden zijn verhoogd. Inzicht in kwaliteiten, beperkingen en gedrag is toegenomen, de fantasie en het voorstellingsvermogen is meer ontwikkeld en het zelfvertrouwen is verhoogd.

Aanpak en Werkvormen
Tijdens een serie dramalessen of een workshop toneelspelen worden, binnen het thema ‘Circus’, spelenderwijs onderwerpen verkend, onderzocht en in een context geplaatst. Indien gewenst wordt de workshop of cursus afgesloten met een korte circusvoorstelling. De werkvorm wordt afgestemd op de leeftijd en het kennis- en vaardigheidsniveau van de groep.

Programma
Op basis van de leeftijd, het kennis- en vaardigheidsniveau en de duur wordt in overleg een programma samengesteld.

Duur en Locatie
Elke workshop/les duurt ten minste 1,5 uur en kan zowel in onze trainingsruimte als op een externe locatie worden gegeven.

Tarieven
ca. €69,- incl. BTW per uur.

Alle prijzen zijn exclusief eventuele toeslagen, huurkosten, reiskosten en verblijfskosten. De vorm, inhoud en prijzen gelden onder voorbehoud van typefouten of nog niet op deze site doorgevoerde wijzigingen.
Masterclass "Jij kan het ook!"
Inspiratie voor dramalessen
25 maart 2018
Zevenhuizen en Amsterdam
Masterclass "Jij kan het ook!"
Inspiratie voor dramalessen
14 mei 2018
Zevenhuizen en Amsterdam