Competentietrainingen - Individuele Coaching

Voor wie?
Iedereen die zijn gedragscompetenties wil trainen, het effect van voorkomen, gedrag en stemgebruik wil leren kennen, open staat voor feedback en bereid is dramaoefeningen uit te voeren.

Doel en Resultaat
Competenties m.b.t. het persoonlijke leerdoel zijn verbeterd. Er is meer inzicht verkregen in karaktereigenschappen, persoonlijke presentatie en gedragscompetenties, waardoor meer rendement kan worden gehaald uit o.a. voorkomen en gedrag.

Aanpak en Werkvormen
Individuele coaching, intervisie en eventueel werkplekbezoeken. Gedurende een serie gesprekken en oefeningen, waarbij o.a. op gestructureerde wijze praktijksituaties worden behandeld, komen afhankelijk van het doel onderwerpen, zoals overtuigingskracht, aanpassingsvermogen, inlevingsvermogen, creativiteit, mimiek en stemgebruik aan bod.

Programma
Het programma wordt o.b.v. het persoonlijke leerdoel opgesteld.

Duur en Locatie
De totale duur en de trainingslocatie(s) worden bepaald aan de hand van het leerdoel en het lesprogramma. Elke afzonderlijke sessie op onze eigen locatie duurt ten minste 1 uur en op een andere locatie ten minste 1,5 uur.

Tarieven
•  Coach ca. €93,- per uur, incl. BTW
•  Senior Coach ca. €121,- per uur, incl. BTW

Alle prijzen zijn exclusief eventuele toeslagen, huurkosten, reiskosten en verblijfskosten. De vorm, inhoud en prijzen gelden onder voorbehoud van typefouten of nog niet op deze site doorgevoerde wijzigingen.
Acteerstudio Kids
Lesblok 1 (14 lessen)
11 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio Junior
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio (jong) volwassenen
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen